Denne nettsiden benytter cookies (informasjonskapsler) for å bedre din brukeopplevelse og for markedsføringsformål. Du kan lese mer om vår bruk av cookies, og hvordan du selv kan deaktivere dem her.
Ideen om at det er toppsjefen som vet best, passer dårlig i dagens digitale arbeidsliv hvor enkeltindividenes spisskompetanse er avgjørende. Ledere som tror de sitter med alle svarene risikerer å gå glipp av medarbeidernes innsikt, noe som kan skape mistillit mellom ledelsen og de ansatte.
Er det egentlig noen forskjell på koronahverdagen for en leder som uansett har alle medarbeiderne andre steder i landet eller i andre land? Vi intervjuet Tobias Nervik, leder av Mojob - en banebrytende rekrutteringsverktøy.
Omfavnelse av ny teknologi og digitale løsninger blir stadig høyere prioritert. Til nå har derimot fokuset vært på hvilke fordeler det digitale løftet vil gi fremfor på konsekvensene teknologiutviklingen vil ha for fremtidens kompetansebehov.
Korona og hjemmekontoret har vært tøft for mange. Vi tok en prat med Per Jørgensen, en interimeder i vårt nettverk, for å høre hvordan han hadde det på hjemmekontoret.
I de siste årene har stadig flere og flere selskaper tatt grep for å styrke sitt employer brand. Men hva er egentlig employer branding og hvorfor bør ledere bry seg om det?
Som CEO balanserer man konstant rollen som selskapets interne strateg med rollen som bedriftens ansikt utad. Er CEO-stillingen egentlig en tomanns-jobb?
Ny forskning viser at personlige lederegenskaper som intelligens og sjarm ikke nødvendigvis skaper gode fjernledere. I en digital arbeidshverdag trenger vi først og fremst ledere som tar ansvar for at arbeidet blir gjort.