← tilbake 

Er det egentlig noen forskjell på koronahverdagen for en leder som uansett har alle medarbeiderne andre steder i landet eller i andre land? Vi intervjuet Tobias Nervik, leder av Mojob - en banebrytende rekrutteringsverktøy som automatiserer og forenkler rekrutteringsprosesser.

 

 Tobias Nervik on Twitter: "Mye å gjøre hos Mojob om dagen! Søker derfor en  person til en customer success deltidsstilling som raskt kan bli en  fulltidsstilling. Ideelt for en sisteårsstudent i Oslo-området

Tobias Nervik, daglig leder og medgründer av Mojob 

 

Hvor jobber du fra nå som du har hjemmekontor? 

Jeg jobber fra kontoret. Hvis jeg hadde hatt hjemmekontor, måtte jeg sittet på kjøkkenbordet i stua. Det er ikke plass. Jeg bor i kollektiv i en liten leilighet sammen med to kompiser, så vi kan ikke ha tre personer på hjemmekontor. Mao jeg må gå på kontoret. Der sitter det maks to andre og vi har 900 kvadratmeter å dele mellom oss, så det går bra. Det er fortsatt ganske utfordrende å sitte sånn alene.


Hva er synes du er mest utfordrende med denne tilværelsen?

Jeg blir påvirket av omgivelsene. Helst ville jeg vært omgitt av folk som pusher hardt. Det er vanskelig å pushe seg selv hele tiden. Vanligvis er jeg omgitt av andre ansatte i konsernet, jeg sitter sammen med Personalhuset og Otiga Interim og ledelsen i selskapet, noe som passer meg bra. Å sitte alene på kontoret påvirker energien. Enkelte dager går det helt fint. Andre dager kan det være helt jævlig. Det kommer litt an på hvordan man starter dagen.


På hvilken måte jobber du annerledes nå?

Vi er en digital start up og jobber remote hele gjengen. Den eneste forskjellen fra nå og før er at jeg ikke har folk rundt meg på kontoret. Det er lite variasjon i hverdagen. Skillet mellom jobb og fritid blir på mange måter visket ut. Man går aldri hjem fra jobb, på en måte. Det er ikke noe annet sted å dra. Alt dreier seg om jobb.

Kan du dra hjem?

Jeg kan dra hjem når jeg vil, men det er bedre å være på jobb enn å sitte stille sammen med to andre som har hjemmekontor. Jeg er her ca. til 20.30. Dette er best for mest disiplinerte. Hvis du har planlagt dagen veldig godt, blir du sikkert mer produktiv i en sånn situasjon. Akkurat nå har jeg reist hjem til familien, så jeg sitter på kontoret hjemme hos far. Det er bra.

 
Hva slags læring? Hvordan synes du det fungerer med digitale møter?

Jeg har alltid hatt det, så det fungerer veldig greit. Jeg har en god struktur på det. Jeg har egentlig ikke så mange vanlige møter. Mine folk sitter i Trondheim, Oslo, Polen og Ukraina. Det er viktig for oss å ha digitale hjelpemidler, standardmøter på jevnlig basis fordi du ikke møtes tilfeldig på kontoret. Hver dag har jeg 15 minutter med teamet kl. 1600. Der har vi et Excel-ark vi følger, hvor vi skriver hva vi har gjort i dag og de tre viktigste tingene vi skal gjøre i morgen. Jeg liker å være tilstede i vanlige, fysiske møter. I digitale møter kan man finne på andre ting, det er ikke bra for produktiviteten når noen sitter med mobilen ved siden av skjermen, svarer på mail eller sånne ting. Den type adferd er ikke så vanlig i et fysisk møte. I tillegg blir mye kål når man har møter med folk som ikke er så tekniske.


Føler du deg mer eller mindre effektiv enn før?
 

Det går veldig opp og ned for min del. Når jeg ikke har noen distraksjoner og planlegger godt får man gjort ekstremt mye. Det er helt topp å ringe «cold call» og følge opp kunde aktiviteter. Det får jeg energi av.


Hvordan opprettholder du den sosiale kontakten med kollegaene dine?

Når vi har strukturerte, digitale møter, sørger vi for å snakke om litt vanlige ting også. Vi pleide å ha en fysisk samling i halvåret før korona. Det har vi ikke nå. Jeg vet ikke helt hva jeg mister, men de som ikke sitter i Norge føler seg kanskje enda lengre unna.


Hva gleder du deg mest til ved å komme tilbake til kontoret?
Å sitte sammen med folk på kontoret, jobbe sammen med de du jobber sammen med.

Enn så lenge må Tobias og resten av oss jobbe alene. Kanskje blir det større muligheter for å han å se noen flere folk på kontoret i løpet av februar eller mars? Vi krysser fingrene!


trenger du en leder raskt?


01. februar 2021